Mobiasbancă lansează parcări pentru biciclete

miercuri, 22 iunie 2011

Mobiasbancă lansează parcări pentru biciclete
Foto: mobiasbanca.md

Mobiasbancă - Groupe Société Générale este prima bancă comercială care oferă clienţilor săi comoditatea şi siguranţa parcării bicicletelor lor. Astfel, Mobiasbancă demonstrează încă o dată că este o companie social responsabilă căreia îi pasă de mediul în care trăim şi este mereu alături de angajaţii şi clienţii săi.


Inspirată de ziua mondială a mediului, sărbătorită pe 5 iunie, banca a decis să contribuie la promovarea unui mijloc de transport sănătos, nepoluant şi care oferă mai multă libertate. Clienţii, dar şi angajaţii băncii, pot veni la bancă cu bicicleta, pot să o parcheze în siguranţă în timp ce vor fi deserviţi la bancă.

Primele trei parcări au fost instalate joi, 16 iunie curent, la oficiul central al băncii (Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 81A), la filiala nr. 5 „Rîşcani” (Chişinău, str. Miron Costin 13/1) şi la filiala nr. 6 „Aneni” din oraşul Anenii Noi (str. Concilierii Naţionale 2). Proiectul de instalare a parcărilor pentru biciclete va continua, astfel încât parcările de biciclete să fie plasate la toate filialele băncii în toate localităţile unde este prezentă.

Mobiasbancă este o bancă care face parte dintr-un mare grup financiar-bancar şi de aceea doreşte să promoveze cele mai bune experienţe şi practici nu doar în domeniul bancar, dar şi în domeniul responsabilităţii sociale. Prin exemplul său banca doreşte să contribuie la schimbarea modului de gândire şi să contribuie la popularizarea deplasării cu bicicleta în ţara noastră. 





Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: