(video) ”Timpul” și ”ZdG” la Procuratură: ”Nu clonați câinii turbați”

joi, 19 mai 2011

(video) ”Timpul” și ”ZdG” la Procuratură: ”Nu clonați câinii turbați”
Foto: UNIMEDIA

Redacția ziarului ”Timpul” și ”Ziarului de Gardă” (ZdG) au organizat astăzi, 19 mai, un flash mob în fața Procuraturii Generale. Aceștia sunt nemulțumiți de mersul anchetei în cazul falsificării publicațiilor respective.


Constantin Tănase, directorul ziarului ”Timpul”, a declarat că justiția nu-și face meseria și cerw urgentarea anchetei. ”Solicitam ca până la 5 iunie să se anunțe oficial cine este comandatarul și ca acel actor politic să fie retras din cursa pentru alegerile locale din 5 iunie 2011”, a afimat Tănase.

La rândul său, Alina Radu, director al ”ZdG”, a menționat că cere de la instanțele statului să spună adevărul și să contracareze această venire în poltică a unor persoane ilegale.

Amintim că, recent în Capitală au fost distribuite copii false ale ziarelor ”Timpul” și ”Ziarul de Gardă”, acestea având logoul și corpul de literă identice cu publicațiile menționate. Falsul ”Timpul Chișinăului” conținea articole denigratoare la adresa candidatlui PLDM, Victor Bodiu, în timp ce ”Ziarul de Chișinău” a fost utilizat drept PR negru împoriva candidatului PL, Dorin Chirtoacă. 

Zilele trecute, presupușii autori ai ziarelor false au fost repuși în libertate.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: