Doi cetățeni moldoveni vor fi expulzați din Statele Unite pentru căsătorii fictive

joi, 19 mai 2011

Doi cetățeni moldoveni vor fi expulzați din Statele Unite pentru căsătorii fictive
Marin Limbas şi Ludmila Bacioi
Foto: media.al.com

Doi cetățeni ai Statelor Unite și doi din Republica Moldova cu care s-au căsătorit au fost acuzați miercuri de instanța americană pentru căsătorii fictive, scrie presa americană.


În câteva ore după reținere, judecătorul Kristi DuBose le-a prescris moldovenilor, Marin Limbas şi Ludmila Bacioi, să fie expulzați din Statele Unite.

Cetățenii americani, Christopher K. Seal şi Surina Christine Seal, vor apărea în fața instanței de judecată în luna septembrie. Curtea a constatat că Surina și Christopher Seal au divorţat în 2007. În decembrie 2009, femeia s-a căsătorit cu Limbas Marin, care a lucrat împreună cu Seal la aceiași uzină. În martie 2009, prietena lui Limbas, Ludmila Bacioi, s-a căsătorit Christopher Seal.

Toți cei patru inculpaţi au recunoscut că au depus documente false pentru a convinge autorităţile de imigrare să obţină reședința permanentă în favoarea cetățenilor moldoveni, care au intrat în Statele Unite cu vizele de lucru temporar.

Potrivit procurorului, Greg Bordenkircher, cetățenii moldoveni nu au cauzat alte probleme statului american. "Nu avem alte informaţii dacă cei doi au avut careva activități criminale pe teritoriul Statelor Unite", a declarat acesta. De asemenea, nu se știe dacă cuplul moldovean era căsătorit legal pe teritoriul Republicii Moldova.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la blog.al.com


0 Comments: