(video) MAI pe urmele atacatorului din Ialoveni: Suspectul va fi reținut

joi, 19 mai 2011

(video) MAI pe urmele atacatorului din Ialoveni: Suspectul va fi reținut
Foto: aradon.ro

Poliţia este pe urmele suspectului care ieri seara a deschis focul de armă asupra inspectorului de sector din Ialoveni. Potrivit MAI, există probe suficiente pentru ca bărbatul să fie reţinut. Deocamdată însă, oamenii legii nu pot spune cu certitudine dacă suspectul are vreo legătură cu crimele de la Ialoveni și Durlești.


Precizăm că în noaptea de 18 spre 19 mai, două persoane,  un bărbat de 25 de ani şi o tânără de 23 de ani, care se aflau într-o maşină parcată pa marginea unui iaz din apropierea oraşului Ialoveni, au fost atacaţi de o persoană necunoscută. Bărbatul avea asupra sa o armă de vânătoare cu ţeava retezată.

Victima, care este un polițist de sector din Ialoveni, a încercat să opună rezistenţă atacatorului, lovindu-l cu portiera maşinii. În urma altercaţiei dintre cei doi, persoana necunoscută a tras un foc de armă, rănindu-l pe poliţist în partea de sus a coapsei, în fese. Ulterior, poliţistul a tras la rândul său câteva focuri asupra atacatorului dintr-o armă pneumatică, însă cel din urmă s-a făcut nevăzut.

Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgență, poliţistul a fost împușcată cu o armă de vânătoare. Pacientul a suferit o mică intervenție, în urma căreia i-au fost scoase alicele. Acesta se afla înafara oricărui pericol.

Amintim că MAI a reținut un suspect în cazul crimei din septembrie 2010 de la Ialoveni. Acesta a fost transmis pe mâna procurorilor și se află în arest preventiv. Deocamdată nu există probe suficiente că acesta ar fi și autorul crimei de la Durlești, care a avut loc în aprilie 2011.

UNIMEDIA precizează că în toate trei cazuri atacatorii au folosit armă de vânătoare și au ales drept victime cupluri care se aflau în automobil.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: