Focuri de armă la Ialoveni: A împușcat într-un polițist, aflat în mașină cu o femeie

joi, 19 mai 2011

 Focuri de armă la Ialoveni: A împușcat într-un polițist, aflat în mașină cu o femeie
Foto: Colaj: UNIMEDIA

(UPDATE, 13.00) Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgență, persoana internată a fost împușcată în partea de sus a coapsei, în fese. "Acesta a fost împușcată cu o armă de vânătoare. Pacientul a suferit o mică intervenție, în urma căreia i-au fost scoase alicele. Acesta se afla înafara oricărui pericol", a declarat pentru UNIMEDIA unul dintre medicii care îl îngrijește pe tânăr.

Un polițist din Ialoveni a ajuns la spital după ce a fost rănit de un necunoscut, în timp ce se afla în autombil cu o femeie. Incidentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai, pe un câmp din apropierea orașului.


MAI va oferi mai multe detalii astăzi, la orele 14, în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că la 10 septembrie 2010, poliția a depistat pe traseul Chișinău-Ialoveni, într-un automobil, cadavrele unei tinere de 18 ani și a unui bărbat de 31 de ani. Ambii au fost împușcați

La 31 martie spre 1 aprilie, în jurul orei 01:00, un tânăr de 18 ani și o minoră de 15 ani au fost găsiți împușcați, într-o maşină, abandonată în orăşelul Durleşti, lângă Biserica din localitate. 

Ulterior, MAI a reținut un suspect în cazul crimei de la Ialoveni. Acesta a fost transmis pe mâna procurorilor și se află în arest preventiv. Nu există probe suficiente că acesta ar fi și autorul crimei de la Durlești.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: