Contribuie şi tu la bucuria copiilor. Donează10 lei şi Cupon.md va dona încă 10 lei

vineri, 20 mai 2011

Contribuie şi tu la bucuria copiilor. Donează10 lei şi Cupon.md va dona încă 10 lei
Foto: cupon.md

De 1 iunie, milioane de copii din întreaga lume îşi sărbătoaresc ziua copilăriei. Pentru unii copii, este una din puţinele zile în care aceştia se simt în centrul atenţiei, sunt iubiţi, doriţi şi apreciaţi. A.O. Asociaţia Creştină de Caritate “Bethania” mai bine de 10 ani la rând organizează în com. Ţînţăreni, r-ul Anenii-Noi, o sărbătoare a copilăriei pentru toţi copiii din localitate, din satele vecine, precum şi din orfelinate. În fiecare an participa până la 400 copii. Este o zi cu adevărat de neuitat când copii sunt invitaţi să îşi sărbătorească bucuria, libertatea şi dreptul de a fi copil.


Cupon.md alături de Asociaţia de Caritate “Bethania” îndeamnă să-i ajutaţi să dubleze suma de 10 000 lei care vor merge pentru a face o bucurie de neuitat copiilor cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor. Mulţi din copiii care vor participa la eveniment fac parte din familii social vulnerabile sau sunt orfani.

Cumpărând un cupon în valoare de 10 lei, vei dubla suma deoarece pentru fiecare 10 lei donaţi se vor dona încă 10 lei pentru sărbătoarea organizată pentru copiii din com. Ţânţăreni, Anenii-Noi. După încheierea sărbătorii pe site-ul Cupon.md vor fi postate mai multe imagini de la această sărbătoare.

În această zi, ei participă la un program organizat de lucrătorii şi voluntarii asociaţiei care constă din jocuri interactive, muzică, concursuri, desen pe faţă, multe cadouri şi surprize. La intrare, fiecare copil este întâmpinat de către un voluntar care repartizează copiii în grupuri a câte 50. Odată intraţi pe teritoriu, copiii pot merge la desenul pe faţa sau alte activităţi interactive cum ar fi: poze cu clovni, poze în grup, etc. Clovnii şi spectacolele muzicale sau spectacole de păpuşi prezentate de către teatrele din Chişinău fac ca această zi să fie într-adevăr specială pentru copii.

Programul începe la ora 10 dimineaţa şi durează până la 13.00-14.00 după masă. La plecare fiecare copil primeşte câte o îngheţată şi un cornişor. Sperând din toată inima că sărbătoarea aceasta să rămâne în inima fiecărui copil, o amintire plină de bucurie şi voie bună.

Vezi cum poţi să donezi pe site-ul www.Cupon.md!

Publicitate

 


 

sursa: Unimedia

0 Comments: