Misiune economică în Atena. Participă!

vineri, 20 mai 2011

Misiune economică în Atena. Participă!
Foto: travelsplendid.com

În perioada 14 - 17 iunie 2011, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova organizează o misiune economică în Grecia, or.Atena, la care sunt invitaţi să participe agenţii economici autohtoni. Despre aceasta a anunţat directorul Departamentului Dezvoltarea Competenţelor al CCI a Moldovei Mihai Bîlba, în cadrul unei şedinţe operative.


Pe 15 iunie, în cadrul misiunii economice va fi desfăşurat un forum, în cadrul căruia vor avea loc întrevederi bilaterale de afaceri pe sectoarele: agroalimentar, transport şi logistică, turism, industria uşoară, construcţii. „În cadrul forumului economic, vor fi desfăşurate întrevederi bilaterale şi Bursă de cooperare.

„Astfel, întreprinzători din RM vor avea posibilitatea de a purta discuţii separate cu reprezentanţii mediului de afaceri din Grecia şi vor avea loc vizite la întreprinderi”, a precizat Bâlba.

Potrivit sursei citate, misiunea economică în Grecia are drept obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-elene, stabilirea contactelor directe de colaborare, promovarea produselor şi serviciilor moldoveneşti pe piaţa Greciei şi a Uniunii Europene, atragerea investiţiilor.

Misiunea economică în Grecia este organizată în colaborare cu Ambasada Republicii Moldova în Republica Elenă şi Camera de Comerţ Atena. Oamenii de afaceri interesaţi să participe la eveniment, se pot adresa la CCI a Moldovei, până pe 23 mai curent. Pentru informaţii suplimentare puteţi apela la tel: 23 87 70; 22 13 91.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: