Au fost domnişoare de onoare la nunţile altora

sâmbătă, 21 mai 2011

Au fost domnişoare de onoare la nunţile altora

Şi divele din showbizul internaţional au prietene foarte bune, alături de care au vrut să fie în cel mai important moment din viaţa lor, şi anume ziua căsătoriei. Din acest motiv, ele şi-au făcut în aşa fel programul încât să nu lipsească de la marele eveniment. Ba mai mult, vedetele au acceptat cu dragă inimă să fie domnişoare de onoare la nunţile la care au participat.


Superba blondă Cameron Diaz a fost domnişoară de onoare la nunta unei bune prietene care s-a măritat în 2006, în Franţa. Actriţa, care nu a ajuns încă în faţa altarului în calitate de mireasă, poate conta şi ea pe o domnişoară de onoare specială, în cazul în care va decide să se mărite. Este vorba despre colega ei de breaslă, Drew Barrymore. "Cameron este cea mai bună prietenă a mea şi aş fi onorată să mă aleagă să-i fiu domnişoară de onoare", a afirmat Drew.

Keira Knightley a fost domnişoară de onoare la nunta fratelui ei cu web designerul Kerry Nixon, în aprilie anul acesta.

Katherine Heigl a îmbrăcat rochia de domnişoară de onoare la nunta surorii ei, Meg, în octombrie 2006. "A fost extrem de complicat, pentru că am îmbrăcat o grămadă de ţinute până sora mea s-a decis asupra modelului. A fost extrem de pretenţioasă", a spus actriţa.
Jessica Simpson a fost şi ea în această ipostază la mariajul unei prietene, în anul 2005, şi s-a declarat încântată de experienţă. În octombrie 2008, Jessica Biel a fost domnişoara de onoare a colegei ei de breaslă, Beverley Mittchel, care s-a măritat cu actorul Michael Cameron.

Vivica A. Fox a renunţat la toate planurile ei pentru a asista, în aceeaşi calitate, la nunta lui Star Jones care a avut loc pe 13 noiembrie 2004 la New York. Rebecca Loos, despre care se spune că ar fi avut o aventură cu fotbalistul englez David Beckham, a fost domnişoară de onoare la căsătoria surorii ei, Elizabeth. Aceasta din urmă s-a măritat în iulie 2006 la Madrid, în Spania.
 
Vedeta hollywoodiană Renee Zellweger nu a avut încă posibilitatea să fie domnişoară de onoare în viaţa reală, deşi a declarat că ar fi încăntată să primească o asemenea ofertă. În schimb, actriţa a interpretat un astfel de rol în pelicula "The Edge Of Reason". Jessica Alba şi partenerul ei de viaţă, Cash Warren, nu puteau lipsi de la nunta unor buni prieteni, care a avut loc în septembrie 2010, la Beverly Hills. Actriţa a fost domnişoară de onoare, în timp ce Cash a fost cavaler pentru mire.

jessica biel domnisoara

jessica simpson domnisoara

katherine heigl domnisoara

keira knightley domnisoara

jessica alba domnisoara

vivica fox domnisoara

rebeca loos domnisoara

renee zellweger domnisoara

Sursa: cancan.ro


0 Comments: