O familie a înapoiat 40.000 dolari pe care i-a găsit în casa recent cumpărată

vineri, 20 mai 2011

O familie a înapoiat 40.000 dolari pe care i-a găsit în casa recent cumpărată
Foto: Guradian

Un bărbat din Salt Lake City, SUA, cumpărase de curând prima casa în care urma să locuiască împreună cu familia sa. Când se plimba fericit prin noua locuinţă, a făcut descoperirea vieţii lui: 40.000 de dolari. Însă conştiinţa nu l-a lăsat să îi păstreze.


Josh Ferrin a descoperit, pe când se plimba prin noua sa casă, 40.000 de dolari ascunşi în pod, în mai multe cutii de metal, potrivit Yahoo News.

"Nu sunt perfect, dar aş vrea să pot spune că nu am avut niciun dubiu că trebuie să îi dăm înapoi. Asta şi intenţionam să facem, însă nu înseamnă că nu mă gândeam că masina noastră are nevoie de reparaţii, că ne-ar plăcea să adoptăm un copil dar nu sunt posibilităţi să facem asta acum, sau să reparăm casa pe care tocmai am cumpărat-o", a spus Ferrin.

Acesta s-a gândit că fostul proprietar, Arnold Bangerter, a fost cel care a strâns banii. "Mi-l şi imaginez urcând din când în când în pod, legând cu sfoară o sută de dolari şi depozitându-i în cutii de metal, pentru a-i păstra. Dar el nu a făcut asta pentru mine", a declarat Josh Ferrin.

Actualul proprietar al casei i-a dat unuia dintre fiii lui Arnold Bangerter marea veste, înapoindu-i banii.

Kay Bangerter, care a afirmat că ştia despre tatăl său că este foarte econom, însă nu s-ar fi aşteptat să strângă atâţi bani, i-a spus lui Josh Ferrin: "Această poveste va dura mai mult decât generaţiile noastre".

Sursa: adevarul.ro


0 Comments: