Noi servicii electronice, lansate de CRIS „Registru”

vineri, 20 mai 2011

Noi servicii electronice, lansate de CRIS „Registru”
Foto: printscreen/e-services.md

Portalul serviciilor electronice www.e-services.md  lansează noi servicii, destinate proprietarilor de mijloace de transport şi conducătorilor auto - „Comanda on-line a adeverinţei privind posesia mijlocului de transport pe blanchetă cu semne de protecţie”, şi „Comanda on-line a adeverinţei privind posesia permisului de conducere cu categoriile indicate pe blanchetă cu semne de protecţie”.


Implementarea acestor servicii se încadrează în acţiunile de realizare a Strategiei Naţionale de edificare a societăţii informaţionale „Moldova Electronică”.

Noile servicii oferă posibilitatea de a comanda în regim on-line adeverinţele necesare şi de a ridica documentul solicitat la oficiul teritorial de evidenţă a transportului şi documentare a conducătorilor auto, indicat la completarea comenzii.

Utilizarea noilor servicii on-line de comandare a documentelor  economiseşte timpul solicitantului şi permite  obţinerea  serviciilor de calitate cu cheltuieli minime, deoarece  solicitantul va plăti  numai costul documentului, plasând comanda serviciului prin Internet sau la telefon gratis.

Sursa: UNIMEDIA

 


0 Comments: