(video) Tâlhărie la o staţie PECO: Atacatorii riscă să stea 7 ani după gratii

miercuri, 18 mai 2011

(video) Tâlhărie la o staţie PECO: Atacatorii riscă să stea 7 ani după gratii
Foto: MAI

Doi tineri, de 20 de ani, originari din satul Gaidar, raionul Ciadâr-Lunga, sunt principalii suspecţi în cazul atacului tâlhăresc de la o staţie de alimentare cu petrol din satul Ciobanovca, raionul Anenii Noi, care a avut loc la data de 19 aprilie, curent. Recent, Cei doi au fost reţinuţi. Audiaţi de poliţie, aceştia au recunoscut săvârşirea infracţiunii, povestind în detalii scenariul acesteia.


Astfel, la data de 19 aprilie, la aproximativ ora 19.00, amicii s-au întâlnit pentru a-şi pune la cale acţiunile criminale. În vederea însuşirii mijloacelor băneşti, inculpaţii s-au înarmat cu două ţevi metalice, ştiind cu certitudine că la benzinăria ţintită, pe timp de noapte activează doar o singură persoană, tipii au acţionat în jurul orei 2.00.

Aceştia au imobilizat operatorul care se afla în servciu, i-au aplicat multimple lovituri în regiunea capului şi au sustras bani, carduri bancare cu mijloace băneşti depozitate, acte, telefoane mobile în sumă totală de circa 15 mii de lei, părăsind locul infracţiunii cu maşina unuia dintre ei, de model „VAZ 2108”. 

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de tâlhărie aceştia riscă până la 7 ani de închisoare.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: