Forum la Chișinău: “ÎmprEUnă de 20 de ani”

joi, 19 mai 2011

Forum la Chișinău: “ÎmprEUnă de 20 de ani”
Foto: FOND

Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare (FOND) anunţă organizarea celei de-a doua ediţii a Forumului Societăţii Civile România - Republica Moldova “ÎmprEUnă de 20 de ani”. Forumul este organizat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe. Evenimentul va avea loc în zilele de 27 şi 28 Mai 2011, la Chişinău (Hotel Leogrand), se anunță într-un comunicat remis la adresa UNIMEDIA. 


Potrivit sursei, Forumul își propune consolidarea cooperării şi a dialogului dintre organizaţiile neguvernamentale din cele două ţări, definirea unei agende comune de acţiune pentru următorii 5 ani, identificarea priorităţilor şi a potenţialului de cooperare între acestea. Forumul a reunit reprezentanţi guvernamentali, ai societăţii civile, ai mass-media şi mediului academic din cele două ţări.

"Anul acesta ne propunem să ne concentrăm pe transferul bilateral de experienţe, cunoştinţe şi bune practici. Există o dinamică ascendentă a dialogului intre cele două societăţi, insă apreciem necesară o implicare mai mare a reprezentanţilor guvernamentali şi a organizaţiilor neguvernamentale în vederea dezvoltării unui set comun de cunoştinţe şi a unui plan de acţiune", se mai spune în comunicatul remis presei.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: