(video) Directorul general al companiei StarNet a primit titlul de „Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii"

vineri, 20 mai 2011

(video) Directorul general al companiei StarNet a primit titlul de „Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii
Foto: itmoldova.com

De Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și Societății Informaționale, care este marcată la 17 mai, în cadrul unei ședințe festive, directorul general al companiei StarNet, Alexandru Machedon a primit titlul onorific şi insigna „Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii".


Totodată alți 3 angajaţi StarNet – Serghei Martus, director vânzări, Valeriu Gribincea, șef al Serviciului construcţie reţea şi Vasile Cebanovschi, specialist principal Serviciul IT au primit Diplome de onoare din partea Ministerului Tehnologie Informației și Comunicațiilor pentru munca depusă în prosperarea sectorului TIC din Moldova. 

„Sunt onorat să primesc această distincţie, care vine să confirme că eforturile şi angajamentele asumate mulţi ani în urmă în dezvoltarea tehnologiilor informaţionale din Moldova au fost îndeplinite. Acest premiu este un impuls pentru mine personal şi pentru compania StarNet de a îndeplini cu succes planurile asumate, dar şi de a obţine performanţe noi în viitor”, a declarat Alexandru Machedon.

În prezent, în compania StarNet activează 5 persoane care deţin titlul onorific de „Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii". 

StarNet şi-a asumat, începând din 2003, angajamentul ferm de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor prin facilitarea accesului la tehnologii moderne şi soluţii performante. În prezent, StarNet este unul din liderii pieţei de tehnologii informaţionale şi telecomunicaţii din Moldova, care a reuşit pe parcursul anilor să dezvolte şi să implementeze un spectru larg de servicii în domeniul comunicaţiilor electronice: acces la Internet rapid şi transport date prin fibră optică, creare a reţelelor corporative, servicii Data Centru etc. 

De asemenea, pe 17 mai, compania StarNet a participat la festivitatea de decernare a învingătorilor „Olimpiadei republicane la informatică”, în cadrul căreia a acordat olimpicilor şi profesorilor certificate valorice pentru utilizarea serviciilor StarNet de 1000, 500, 250 şi 150 lei.



Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: