Set Top-Box: cutiuţa mileniului trei

joi, 17 martie 2011

Set Top-Box: cutiuţa mileniului trei
Foto: starnet.md

Vă puteţi imagina viaţa fără televizor? Probabil, că nu. Acest element al progresului a reuşit să pătrundă în fiecare locuinţă din Moldova şi deţine un loc important în informarea noastră. Într-adevăr, ce poate fi mai plăcut decât o seară petrecută cu familia în faţa micului ecran, urmărind un film artistic sau un show distractiv? Răspunsul la această întrebare îl oferă compania StarNet, care oferă un nou serviciu - StarNet Television.


„- Este vorba despre un nou model de televizoare?” „– Nu”. StarNet Television oferă clienţilor un mic dispozitiv – Set Top-Box, care conectat la reţeaua StarNet schimbă radical „faţa” şi „conţinutul” televiziunii. Este greu de crezut, dar această cutiuţă transformă televizorul obişnuit într-un adevărat asistent personal şi prieten al fiecărui membru din familie. Odată conectat, Set Top-Boxul oferă acces la un meniu interactiv cu servicii inovatoare: conectarea la Internet, verificarea poştei personale sau setarea statutului într-o reţea socială, accesul la ştiri, prognoza meteo, cursurile valutare, indicii bursieri, ghidul electronic al programelor, accesul la librăria digitală de filme şi desene animate şi multe alte posibilităţi.

Aveţi un televizor cu diagonala de un metru şi nu vă place cum sunt prezentate imaginile ? Cu StarNet Television aveţi peste 8 canale de definiţie înaltă, care sunt perfecte pentru televizorul şi ochiul Dumneavoastră – Discovery Showcase, National Geographic, Nat Geo Wild, Eurosport, Animal Planet, Travel Channel, Mezzo, My Zen şi Duck TV pentru cei mai mici.

Acum, fiecare membru din familie are contul său personal de acces la televizor, iar părinţii pot seta canalele pe care le pot viziona copiii lor. Set Top-Boxul oferă meniu în trei limbi: română, engleză şi rusă cu o gamă variată de culori ale interfeţei.

Cât de des Vi s-a întâmplat să uitaţi despre derularea unei sau altei emisiuni preferate? Cu StarNet Television puteţi cere de la Set Top-Box să Vă înştiinţeze despre începutul acesteia sau chiar să schimbe postul în momentul când se începe emisiunea pe care atât de mult doriţi s-o vizionaţi.

Cu StarNet Television consumatorul creează şi controlează televiziunea sa. Preţul abonamentului la serviciu este flexibil şi variază de la 5 lei pe lună până la 149 lei. Totul depinde de disponibilitatea de a fi într-un ritm cu modernizarea tehnologiilor. Dacă veţi procura Set Top-Box-ul, atunci veţi plăti maximum 49 (!) de lei pe lună pentru abonamentul la acest serviciu. Dacă nu doriţi să procuraţi Set Top-Boxul, aveţi posibilitatea să-l luaţi în arendă şi să-l utilizaţi timp de trei ani, achitând un preţ care variază între 60 şi 149 de  lei pentru un abonament.

StarNet promite multe surprize pentru clienţii săi: jocuri, posibilitatea înregistrării şi deplasării în timp prin emisiuni, cumpărarea canalelor preferate „la bucată” şi multe altele. Lumea StarNet Television este limitată doar de imaginaţia noastră.

Reprezentanţii StarNet vor fi bucuroşi să răspundă la toate întrebările Dumneavoastră la Centrele Vânzări StarNet şi la numărul de telefon 844444. Mai mult decât atât: specialiştii StarNet sunt gata să Vă viziteze la domiciliu pentru a semna contractul. Pentru a beneficia de acest serviciu apelaţi la numărul 845555.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: