În Moldova nu există sex!

marți, 14 decembrie 2010

În Moldova nu există sex!
Foto: estilat.ladyclub.md

Citeam azi că mult-stimabilul premier Vlad Filat, a dispus ca cărțulia “Sexul povestit celor mici” să fie scoasă de pe rafturi, adică să nu mai fie vândută în librăriile din Chișinău. Am devenit curioasă și am început să caut mai multă informație despre cartea care “l-a indispus” pe premier. 


Sexul povestit celor mici” este traducerea unei cărți. elaborată de Institutul pentru Studierea Sexualității din Spania și se adresează atât adulților, cât și copiilor.

Interesant e faptul că în 2005, cartea Sexul povestit celor mici, tradusă în română de editura Prut Internațional și distribuită în România de Pro Noi a mai fost în centrul unui scandal, de această dată în România. Ministerul Educații și Cercetării din România a interzis ghidul respectiv în grădinițe pe motiv că în carte sunt tratate subiecte neadecvate pentru preșcolari, gen cum se face sex, cum ne masturbăm sau ce sunt homosexualii. MEC din România a mai precizat la moment că în carte sunt imagini neadecvate, gen organele sexuale studiate sub lupă.

Continuare pe blogul E Stilat...

sursa: Unimedia

0 Comments: