Serviciul de Presă al instituţiilor publice rămâne în aceeaşi componenţă, indiferent de cine pleacă şi vine la conducerea instituţiei

marți, 14 decembrie 2010

Serviciul de Presă al instituţiilor publice rămâne în aceeaşi componenţă, indiferent de cine pleacă şi vine la conducerea instituţiei
Foto: gov.md

Unitatea de informare şi comunicare cu mass-media devine o subdiviziune structurală instituită în cadrul aparatului central al autorităţii administraţiei publice, care este subordonată nemijlocit conducătorului acestei autorităţi. Această hotărâre a fost luată astăzi, 14 decembrie 2010, în cadrul şedinţei cabinetului de miniştri la propunerea lui Igor Volniţchi, purtătorul de cuvânt al premierului. 


Astfel, deşi conducătorul autorităţii publice pleacă din funcţie, persoanele care activează în unitatea de informare şi comunicare cu mass-media a instituţiei respective rămân să îşi exercite funcţia în continuare.

Potrivit lui Volniţchi, această hotărâre va duce la instituirea unui sistem de comunicare eficient în cadrul Guvernului, la sporirea interacţiunii Guvernului cu cetăţenii şi societatea civilă, precum şi la asigurarea trasparenţei în activitatea autorităţilor administraţiei publice centrale.

"Vedeţi ce cadou v-am făcut?!", a spus premierul Vlad Filat într-o adresare către jurnalişti. Prim-ministrul s-a eschivat să comenteze interpretările jurnaliştilor că ar fi un cadou de adio.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: