Ghinion curat: A cerut mită de la un poliţist şi apoi a fost nevoit să-l demaşte pe complicele său

miercuri, 15 decembrie 2010

Ghinion curat: A cerut mită de la un poliţist şi apoi a fost nevoit să-l demaşte pe complicele său
Foto: reporterntv.ro

Un poliţist din cadrul Biroului Poliţie Criminală al Comisariatului de Poliţie în Transport Aerian s-a adresat Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei, susţinând că un individ extorca de la el 2000 de euro. Potrivit denunţătorului, banii extorcaţi urmau să fie transmişi drept mulţumire unor persoane care l-ar fi ajutat pe poliţist să se angajeze în organele de interne.


La 13 decembrie, ca rezultat a unor acţiuni şi măsuri operativ-investigative, colaboratorii Direcţiei Generale Anticorupţie l-au reţinut pe pretinsul extorcator, care s-a adeverit a fi un locuitor al s. Răzeni, r. Ialoveni în vârsta de 26 de ani.

După ce a fost reţinut, individul a consimţit să transmită banii persoanelor implicate în acţiunile de corupere, sub controlul colaboratorilor Centrului. În aceeasi zi, a fost reţinut în flagrant Gheorghe Dercaci, inspector al Biroului de evidenţă şi înmatriculare a transportului r-nul Ialoveni.

În prezent, acesta se afla în Izolatorul CCCEC şi este cercetat penal pentru trafic de influenţă. Direcţia generală urmărire penală investighează cauza sub toate aspectele pentru a stabili adevărul obiectiv.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: