10 lucruri nebunești care au căzut din cer

sâmbătă, 18 decembrie 2010

10 lucruri nebunești care au căzut din cer
Foto: protv.ro

Oricat ar parea de bizar, nebunesc, incredibil, de-a lungul timpului a plouat cu lucruri neasteptate, ce par de domeniul SF-ului. Pesti, bani, o vaca, viermi, grauri sunt doar cateva dintre ciudateniile picate din cer, la un moment dat.


1. Ploaie cu paianjeni, in Argentina
Pe 6 aprilie 2007, in regiunea Salta din Argentia a plouat cu paianjei, dupa cum se poate vedea in imaginile realizate de Christian Oneto Gaona, care era cu un grup de prieteni intr-o excursie in zona, in timpul vacantei de Paste. Paianjenii erau imensi, aveau aproximativ 4 cm diametru.

2. O vaca a cazut din cer, in Japonia
In 1997, echipajul unui vas de pescuit japonez a fost salvat in Marea japoniei. Acestia au sustinut ca a cazut o vaca din cer, le-a lovit ambarcatiunea si aceasta s-a scufundat. Aproximativ doua saptamani mai tarziu, fortele aeriene rusesti i-au informat pe japonezi ca echipajul unuia dintre avioanele specializate pe transporturi marfa au luat si o vaca la bord. Ideea a fost cum nu se poate de proasta, vaca a inceput sa se agite, avionul sa isi piarda echilbrul, iar singura masura salvatoare a fost sa ca animalul sa fie aruncat de la o altitudine de 9.000 de metri.

3. Ploaie de sange, in Columbia.
In 2008, o ploaie rosie, despre care un bacteriolog local a spus ca ar fi de sange, a cazut peste o mica comunitate din La Sierra, Choco. O proba din acea stranie ploaie a fost colectata imediat si trimisa in cea mai apropiata localitate care avea laboratoare de specialitate, unde a fost analizata. Preotul localitatii a spus ca este un semn de la Dumnezeu, pentru ca oamenii sa isi schimbe modul pacatos in care traiesc.

4. Ploaie cu jeleuri, in Scotia.
In 2009, o ploaie cu un fel de jeleuri a cazut in Scotia. Oamenii de stiinta au efectuat teste pentru a gasi o urma de ADN in acea masa vascoasa si, astfel, sa afle ce provenienta ar putea avea, insa nu au reusit decat sa faca niste supozitii bizare, scarboase, chiar. S-au avansat urmatoarele variante: materia vascoasa asemanatoare cu jeleurile ar fi fost regurgitata de broaste (doar ati auzit de ploaie cu broaste, dar ploaie cu voma de broasca, nu! bleah!), regurgitata de vulturi sau de starci, ar fi putut fi o ciuperca sau resturi de meteoriti.

5. Ploaie cu viermi, in Statele Unite ale Americii
Eleanor Beal, angajata la departamentul de politie din Jennings, mergea pe strada spre locul de munca si deoadata din cer au inceput sa cada smocuri cu viermi. A fost teribil! Unii au incercat sa relationeze acel eveniment misterios cu un canal de colectarea a apelor reziduale, aflat la cinci mile departate.

6. Ploaie cu zapada mulicolora, in Siberia
In regiunea Omsk, la aproximativ 1.400 kilometri de Moscova, a cazut in 2007 o zapada in trei culori - portocaliu, galben, verde -, ciudat mirositoare.

7. Poaie cu peste intr-un oras pustiu, in Australia
Orasul Lajamanu, la marginea desertului Tanami, la sute de kilometri de lacurile Argyle si Elliot a fost de mai multe ori bombardat cu pesti cazuti din cer. „Sute si sute de pesti mici, albi, in viata, au cazut peste tot din cer”, a spus un martor ocular.

8. Ploaie cu bani, in Germania
In 2007, un automobilist neamt a vazut in oglinda retrovizoare cum zboara bani prin aer. A tras repede pe dreapta si a incercat sa se pricopsesca, insa nu a reusit sa prinda nicio bancnota. Cand a sosit politia, nici urma de bani. Originea banilor-zburatori a ramas necunoscuta.

9. Ploaie cu grauri, in Anglia
In martie 2010, in gradina lui Julie Knight, din satul Somerset din Coxley, au cazut peste 100 de grauri morti. Nu s-a gasit nicio explicatie la acest fenomen.

10. Ploaie de carne proaspata, in Statele Unite ale Americii
Pe 9 martie 1876, in apropierea casei lui Allen Crouch, care a trait langa Olympian Springs, au cazut bucati de carne proaspata, ca fulgii mari de zapada. Cerul era senin, iar doi domni care au gustat din acea carne au spus ca era carne de oaie sau de vanat.

Vezi aici imaginile foto.

Sursa: protv.ro


0 Comments: