Adriano, ales pentru a treia oară Bidonul de Aur, cel mai slab jucător al anului în Serie A

marți, 14 decembrie 2010

Adriano, ales pentru a treia oară Bidonul de Aur, cel mai slab jucător al anului în Serie A
Foto: asport.ro

Atacantul brazilian Adriano, de la AS Roma, a fost ales luni pentru a treia oară în carieră Bidonul de Aur, trofeu acordat de fani celui mai slab fotbalist al anului din Serie A, informează Reuters.


Ascultătorii Rai Radio 2 i-au mai acordat lui Adriano acest trofeu în 2006 şi 2007, când brazilianul juca la Inter Milano. După ce a evoluat o perioadă în ţara natală, brazilianul s-a întors în această vară în Italia, semnând cu Roma, unde a apărut însă în numai 3 partide.

În acest sezon Adriano a fost accidentat o perioadă, iar antrenorul Claudio Ranieri i-a preferat de obicei pe Francesco Totti, Marco Borriello şi Mirko Vucinic. Atacantul a luptat în trecut cu alcoolul şi problemele personale.

Rai a anunţat că Adriano a primit un număr aproape dublu de voturi faţă de jucătorul care a terminat pe locul 2, Amauri, inconstantul atacant al lui Juventus Torino. Pe locul 3 s-a clasat Ronaldinho, care în ultimul timp a fost mai mult rezervă la AC Milan.

Câştigătorul de anul trecut a fost Felipe Melo, mijlocaşul lui Juve. Nedoritul trofeu este o parodie a Balonului de Aur, ce recompensează cel mai bun fotbalist din lume.

Sursa: agerpres.ro


0 Comments: