Capitala R. Moldova va găzdui anul viitor un eveniment organizat de TEDx Chișinău

miercuri, 15 decembrie 2010

Capitala R. Moldova va găzdui anul viitor un eveniment organizat de TEDx Chișinău
Colaj: UNIMEDIA

TED ajunge și în R. Moldova. Renumitul proiect internațional TED (Technology, Entertainment, Design) și-a găsit susținători și în țara noastră. Un grup de tineri a obținut licența pentru a organiza evenimente TED în luna mai a anului viitor la Chișinău. Potrivit ultimelor informații, proiectul TED.com și conceptul "idei care merită împărtășite" vor fi prezentate la Chișinău la 23 decembrie 2010, alături de vorbitori notorii din R. Moldova.


Potrivit paginii oficiale de pe FaceBook a TEDx Chișinău, organizatorii își propun să descopere 4 domenii: Cultură, Business, Educație, Media.

UNIMEDIA precizează că TED este o organizație internațională non-profit, care promovează idei ingenioase. Instituția a început să activeze acum 25 de ani, după o conferință din California (SUA). TED a crescut până la nivelul în care a reușit să promoveze idei și concepte inovatoare în toată lumea. Conferința anuală TED are loc la Oxford și aduce cei mai fascinanți gânditori ai lumii, care sunt provocați să vorbească despre viața lor și ultimele descoperire pe care le-au făcut.

Detalii despre prelegerile TED pot fi găsite pe site-ul oficial www.ted.com

0 Comments: