PLDM va prezenta mâine documentele de stabilire a mecanismelor de guvernare, anunță Mihai Godea

luni, 13 decembrie 2010

PLDM va prezenta mâine documentele de stabilire a mecanismelor de guvernare, anunță Mihai Godea
Foto: UNIMEDIA

"Am planificat întâlnirea pentru mâine la ora 15.00, la reședința de stat din str. Nicolae Iorga. Atunci va avea loc următoarea rundă de negocieri în formatul PLDM-PD-PL. Tot mâine vom prezenta și acele proiecte de documente despre care s-a vorbit atât de mult, unde se includ și date despre mecanismele care urmează să stea la bazele viitoarei alianțe de guvernare". 


Declarațiile aparțin prim-vicepreședintelui PLDM, Mihai Godea, lansate astăzi la miezul zilei pentru PublikaTV. Potrivit lui, în cadrul negocierilor ar urma să se atingă și subiecte legate de partajarea funcțiilor. "Noi am spus că nu avem ce să ascundem. Desigur că domeniul partajării îl dorim ca parte a acordului de constituire", a precizat Godea.

Întrebat despre discuțiile tensionate dintre PLDM-PD-PL, liberal-democratul a menționat că nu împărtășește această idee. "Noi nu cunoaștem cum sunt negocierile PD cu PCRM. Nu am văzut informații concrete, doar afirmații generale despre valori și principii. Pe partea dreaptă nu sunt discuții tensionate. Mie mi se pare un proces firesc de discuții în situația în care ne aflăm", a conchis prim-vicepreședintele PLDM.

UNIMEDIA amintește că marți, 14 decembrie, la ora 15.00, este programată o întâlnire trilaterală dintre PLDM-PD-PL. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: