Avertizare meteorologică: Ninsori slabe, gheţuş şi temperaturi de până la -16°C

luni, 13 decembrie 2010

Avertizare meteorologică: Ninsori slabe, gheţuş şi temperaturi de până la -16°C
Poză simbol
Foto: emaramures.ro

Pentru următoarele zile, meteorologii prognozează temperaturi scăzute, în special pentru partea de nord a republicii, unde se vor înregistra în timpul nopţii temperaturi de până la -16 grade Celsius.


Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă pentru mâine, 14 decembrie, cer predominant noros cu temperaturi cuprinse între minus 5 şi minus 10 grade Celsius. În centrul ţării vor fi de -6°C,-8 °C. În capitală, noaptea, termometrele vor indica -6 grade, iar mâine la amiază, temperatura aerului va fi de -2°C. Pe drumuri se va menţine gheţuş.


Pentru ziua de miercuri, 15 decembrie, se prognozează intensificări ale vântului, ninsori slabe, scăderea temperaturii aerului, pe drumuri gheţuş. Temperaturile aerului, se vor încadra între -6°C şi -11°C.

Pe data de 16 decembrie, vremea va continua să se răcească. Noaptea, mercurul din termometre va mai coborî, iar în jumătatea de sud a ţării se vor înregistra -7°C şi -11°C. În partea de nord, vor fi de la -11°C până la -16°C. Ziua se vor înregistra în medie de la -2°C până la -4°C. Se prrevăd averse slabe sub formă de ninsoare, pe drumuri se va menţine gheţuşul.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: