Prima Casă internațională de Parfumerie din Republica Moldova ”FM by Federico Mahora”- 160 de arome de Parfum adevărat la cele mai mici prețuri

luni, 13 decembrie 2010

Prima Casă internațională de Parfumerie din Republica Moldova ”FM by Federico Mahora”-  160 de arome de Parfum adevărat la cele mai mici prețuri

Casa de Parfumerie FM by Federico Mahora a fost deschisă la Chișinău

Prima casă internațională de parfumerie din Republica Moldova cu cea mai mare colecție de arome a fost deschisă. Showroom-ul FM by Federico Mahora, aflat în inima Chișinăului, oferă o gamă de 160 de arome exclusive de parfum, întrunite într-un singur brand, la un preț accesibil și de o calitate superioară. Parfumul ”FM by Federico Mahora” este unicul parfum de pe piața moldovenească, care are cea mai mare concentrație de esență.


Ce înseamnă o casă de parfumerie ”Federico Mahora”? 160 de arome exclusive de Parfum, create de unul din cei 400 de parfumeri atestați în întreaga lume, o gamă de produse aleatorii pentru îngrijirea corpului, pe bază de arome de parfum și o gamă de cosmetică decorativă.

”Spre deosebire de alte companii din Republica Moldova, noi promovăm în exclusivitate parfum, cu concentrația de esență de 20% la aromele pentru dame și apă de parfum cu concentrația de esență de 16 la sută pentru bărbați. Oferim cele mai accesibile prețuri pentru că lucrăm direct cu producătorul - fabrica Perfand din Polonia”, spune brand-managerul Casei de Parfumerie FM by Federico Mahora, Ana Cernolev.

Astfel, prețul sticluțelor prezentate pe rafturile Casei de Parfumerie ”FM by Federico Mahora” variază de la 140 lei până la 610 lei, în dependență de colecția aleasă - Colecția clasică (30 ml), Colecția cu feromoni sau Colecția de lux (50 ml).

FM by Federico Mahora conţine o serie largă de arome florale, orientale, lemnoase, fructate, citrice. Pentru a obține armonia deplină, cumpărătorii pot alege pentru parfumurile preferate produse cu aceeași notă de arome din Colecția pentru îngrijirea corpului – balsamuri, geluri de duş, creme de mâini, spumă de ras, aftershave, deodorante, parfum pentru păr şi alte produse cosmetice parfumate.

”Sunt foarte bine vândute produsele de îngrijire pentru corp, dar și parfumul, care satisface preferințele tinerilor, damelor și bărbaților, explică vânzătoarea Xenia Cuciuc, care nu uită să menționeze că din 2010, brandul FM by Federico Mahora a lansat și o gamă de cosmetică decorativă, produsă după cele mai noi tehnologii. Astfel, Casa de Parfumerie ”FM by Federico Mahora” oferă cosmetică pe bază de ingrediente minerale și cosmetică sinterizată la prețuri de la 85 la 250 lei.

Brandul ”FM by Federico Mahora” a fost lansat în 2004 și este prezent în 62 de țări din lume. În Republica Moldova, parfumurile ”FM by Federico Mahora” au apărut acum un an, putând fi achiziționate doar prin distribuitori. Prima Casă de Parfumerie ”Fm by Federico Mahora” din țară a fost lansată la 27 noiembrie curent, fiind situată chiar în centrul capitalei, str. Ismail 84. Aflaţi mai multe pe site-ul oficial al companiei www.fmworld.com sau apelând la telefonul 804444.



Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: