În „Piaţa Centrală” a fost reluat comerţul cu peşte viu

marți, 14 decembrie 2010

În „Piaţa Centrală” a fost reluat comerţul cu peşte viu
Foto: piatadepeste.com

Începând cu ziua de ieri, 13 decembrie 2010, în „Piaţa Centrală” a fost reluat comerţul cu peşte viu, pentru agenţii economici autohtoni. Potrivit administraţiei întreprinderii, peştele va fi comercializat pe str. Mitropolit Varlaam, în afara pieţei, iar în acest scop a fost delimitat un sector de 20 de locuri. Comercializarea peştelui a fost autorizată de Serviciul Veterinat de Stat, comunică Serviciul de Presă al Primăriei.


Până în acest moment, peste 21 de agenţi economici şi persoane fizice au solicitat permisiunea de a vinde peşte. Costul unui loc de comerţ este de 190 lei/zi. În „Piaţa Centrală” vânzarea peştelui viu va fi permisă până în aprilie 2011. 

Completarea locurilor de comerţ în preajma sărbătorilor de iarnă începe de la 20 decembrie, când sporeşte fluxul de cumpărători. În această perioadă, sunt ocupate toate cele 1000 de tarabe destinate comerţului cu produse agricole, în timp ce în vreme obişnuită sunt circa 250 locuri libere. Costul unui loc de comerţ pentru producătorii autohtoni este de 10 lei pe zi.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: