Din cauza crizei, bradul de Crăciun din centrul capitalei luminează doar între orele 16 și 23

luni, 13 decembrie 2010

Din cauza crizei, bradul de Crăciun din centrul capitalei luminează doar între orele 16 și 23
Foto: andreewmd.wordpress.com

Criza nu ocolește nici sărbătorile de iarnă. Astfel, chiar și iluminatul din centrul capitalei poate fi admirat într-un interval de timp exact și asta pentru că Primăria municipiului Chișinău încearcă să facă economii în consumul de energie electrică. Locuitorii capitalei, dar și oaspeții ar trebui să cunoască că luminițele de Crăciun din centrul Chișinăului bucură privirile doar între orele 16 și 23.


Spre deosebire de anii precedenți, când iluminatul de sărbătoare, inclusiv luminițele de pe bradul din centrul capitalei, bucurau ochii chișinăuienilor toată noaptea, anul acesta feieria de lumini va putea fi admirată doar 7 ore pe zi. Și numai de Crăciun și Revelion, beculețele vor lumina toată noaptea.

UNIMEDIA precizează că potrivit angajaţilor Întreprinderii Municipale "LUMTEH", iluminatul de sărbătoare va fi scos pe 14 ianuarie. Anul acesta, pomul de Crăciun a fost decorat cu circa 5 mii de becuri, iar în perimetrul Pieţei Marii Adunări Naţionale au fost montate în jur de 12 mii de luminițe.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la publika.md


0 Comments: