(video) O fată de 13 ani, violată într-un parc din sectorul Rîșcani al Capitalei

luni, 17 octombrie 2011

(video) O fată de 13 ani, violată într-un parc din sectorul Rîșcani al Capitalei
Foto: captura video/cgp.md

O minoră de 13 ani a fost violată ieri, 16 octombrie, într-un parc din sectorul Rîșcani. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21:00. Victima se afla în preajma blocului unde locuieşte, când a fost acostată pe neaşteptate de un necunoscut. Individul s-a apropiat din spate, a ameninţat-o și i-a pus un cuţit la gât. Ulterior prin constrângeri fizice, ameninţări şi lovituri în regiunea capului a târât-o în parc unde a întreţinut raportul sexual, informează serviciul de presă al Comisariatului general de poliție Chișinău.


Oamenii legii au fost imediat alertați de către părinţii victimei. În scurt timp, polițiștii au reușit să pună mâna pe suspect. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 34 ani, originar din satul Oxentea raionul Dubăsari, anterior condamnat la 13 ani de puşcărie pentru infracţiuni analogice şi omucidere de către autorităţile transnistrene. În municipiul Chişinău locuia temporar şi activa pe un şantier de construcţii.

Inculpatul a fost reţinut, încătuşat şi escortat la comisariatul de sector pentru audierile ulterioare.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în temeiul art. 171 „Viol” Cod penal. Bănuitul riscă puşcărie de la 10 până la 20 ani sau detenţiune pe viaţă.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: