Poliţiştii graşi din Rusia riscă să îşi piardă locul de muncă

sâmbătă, 2 iulie 2011

Poliţiştii graşi din Rusia riscă să îşi piardă locul de muncă
Foto: banterous.com

Poliţiştii supraponderali din Rusia riscă să îşi piardă locul de muncă, a avertizat ministrul de interne, în plină campanie de reducere a efectivelor şi refacere a imaginii poliţiei.


"Cei graşi şi burtoşi nu vor reuşi" să treacă noile teste impuse ofiţerilor, pentru a dovedi că merită să facă parte din poliţie, ar fi declarat ministrul Raşid Nurgaliev, potrivit şefului Comisiei pentru securitate a Parlamentului rus, Vladimir Vasiliev.

Potrivit lui Vasiliev, Nurgaliev a făcut aceste declaraţii în cursul unei discuţii telefonice private.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Oleg Ielnikov, a subliniat că Nurgaliev "nu a spus aşa ceva în mod oficial şi public".  În plus, testele nu vizează greutatea, ci capacităţile fizice ale candidaţilor, a precizat purtătorul de cuvânt. "Dacă cineva cântăreşte 180 de kilograme şi aleargă distanţa cerută în 10 secunde, nu este nicio problemă", a adăugat el.

2 Comments:

Anonim said...

Ӏ enjoy ωhat уou guyѕ tеnԁ to be up too.

Thіs sοгt оf сleѵег
worκ and reporting! Keеp uρ the fantastic woгκs guys I've you guys to blogroll.videography
Feel free to visit my site ... Music Video

Anonim said...

Cаn you tell us more about this? I'd like to find out some additional information.http://bethel.patch.com/events/the-clone-wars-season-5-episode-9-a-necessary-bond-watch-it-for-free-online-stream
my webpage :: Watch The Clone Wars Season 5 Episode 9 A Necessary Bond Online Free Stream