Șoferul BMW-ului care a tamponat mortal o femeie este inspector CCCEC

vineri, 1 iulie 2011

Șoferul BMW-ului care a tamponat mortal o femeie este inspector CCCEC
Foto: captura imagini video Youtube

Șoferul automobilului de marca BMW, în vârstă de 27 de ani, care la 23 iunie, a tamponat mortal o femeie în centrul Capitalei, s-a adeverit a fi inspector superior al CCCEC, informează Procuratura Generală, abilitată să investigheze cazul respectiv.


Potrivit sursei citate, tânărul se face vinovat de accidentul produs. Conducând autoturismul, pe strada Alexandru cel Bun în direcţia străzii Tighina şoferul nu a cedat trecerea autocarului, care se deplasa regulamentar. În rezultatul impactului cu autocarul, autoturismul a ieşit pe trotuar şi a tamponat femeia, care la scurt timp a decedat.


De asemenea, procurorii au stabilit că automobilul de model „BMW”, avea numerele de înmatriculare IL AZ 659, care nu-i aparţin. 
La rândul său, Centrul Anticorupție a declarat că CCCEC nu dispune de date oficiale precum că anumiți angajați ai săi ar fi fost implicați în acidentul din 23 iunie, deoarece nu au fost divulgate careva date de identitate a persoanei. Procuratura Generala fiind singurul organ abilitat să furnizeze informații despre caz.

Sursa: UNIMEDIA


1 Comment:

Anonim said...

After lookіng into a fеw of the blog pоsts on youг websitе,
I seriouѕlу aρprecіаte your way of writing a blog.
I bookmarkеd it to my bookmark ωеbρage list
аnd wіll be checkіng bаck
sоon. Plеase cheсk οut my wеbsite as well anԁ tеll me yοur
oрinion.http://hgcіnеmatіc.
woгdρгesѕ.сom/
Here is my site - Music Video