Vedete în pragul anorexiei

luni, 27 iunie 2011

Vedete în pragul anorexiei

La Hollywood presiunea este imensă când vine vorba de felul în care arăţi. Nu toate vedete reuşesc să îşi ţină greutatea sub control. Dacă Keira Knightley sau Nicky Hilton, criticate până acum ca ar fi anorexice, au ajuns la o greutate normală, Angelina Jolie şi modelul Candice au trecut în cealaltă tabără.


De când s-a făcut femeie "de casă", Angelina Jolie şi-a pierdut formele voluptoase cu care altadată făcea furori. În ultima perioadă afişază o siluetă scheletică, dând de bănuit că ar fi anorexică. Probabil că nu mai are timp să mănânce cu atâţia copii pe cap.


Ca model de lenjerie intimă, Candice Swanepoel ar trebui să aibă o silueta armonioasă, cu forme, diferită de cea a manechinelor scheletice care defilează pentru marii designeri. Însă, Candice a şocat în urmă cu ceva timp când şi-a expus oasele la un eveniment monden.



De când o ştim, Taylor Momsen este exagerat de slabă. Poate şi stilul de viaţă agitat o impiedică să mai pună câteva kilograme, însă trebuie să recunoaştem că silueta silfidă nu o avantajează deloc.



Nici Megan Fox nu mai e ce a fost odata! La începutul anului, toată presa o critica pentru ca şi-a pierdut formele apetisante.


“Câteodată este foarte frustrată, pentru că îşi doreşte să se mai îngraşe un pic, dar nu poate. Ea lucrează şi foarte mult la sala, ca să îşi păstreze masa musculara. Vă vine sau nu să credeţi, are un metabolism rapid, aşa că toate antrenamentele ei sunt de tonifiere, nu cardio. Mănâncă si foarte sănătos", a explicat antrenorul de fitness. În ultima perioadă, se pare că eforturile ei de a mai pune un kilogram, doua au avut succes.

Foto: LeAnn Rimes

Şi LeAnn Rimes este pe calea cea bună. Cântăreaţa a scăpat de eticheta de anorexică si afişează o siluetă de invidiat. La fel şi Keira Knightley sau Nicky Hilton.
 


Foto: Keira Knightley



3 Comments:

Anonim said...

Hi there еνеryοne, іt's my first go to see at this website, and piece of writing is actually fruitful designed for me, keep up posting these articles or reviews.Pinoy Videographer
Feel free to visit my website ... Music Video

Anonim said...

I haνe to thank you foг thе effоrts yοu have
put in writing thіѕ blog. I really hope to cheсk out thе ѕame high-grade
blog posts by уοu in thе future as well.

In truth, your сreativе writing аbilіtіes hаs inspired
me tο get mу vеry own blog now ;)Watch Last Man Standing Season 2 Episode 4
Visit my web site :: Last Man Standing Season 2 Episode 4 Free Stream

Anonim said...

Hi there, Ӏ wish fοг tο ѕubscribe foг thiѕ
weblog to obtаіn most up-to-datе uρdatеs,
therefore wherе can i do it pleаse assist.
httρ://bethеl.ρatch.com/events/merlin-ѕeaѕon-5-episode-8-the-hollow-queen-watсh-it-for-free-online-stream
Look into my webpage - Merlin Season 5 Episode 8 The Hollow Queen