Motorină cumpărată din regiunea transnistreană, vândută cu 14 lei în Chișinău

sâmbătă, 2 iulie 2011

Motorină cumpărată din regiunea transnistreană, vândută cu 14 lei în Chișinău
Poză simbol
Foto: autoparticulari.ro

Un cetățean din Azerbaidjan a ajuns în vizorul ofițerilor Centrului pentru combaterea crimelor economice și corupției după ce a organizat o afacere ilicită cu motorină, informează serviciul de presă al instituției.


Pe strada Muncești 121/A din Capitală, unde se află Centrul de pregătire specială al Armatei naționale, a fost identificată o stație de alimentare PECO neînregistrată și peste 2 tone de motorină fără acte corespunzătoare. Aceasta era vândută la prețul de 14 lei per litru, iar suma totală a motorinei depistate a fost estimată la aproape 30 000 lei.

Solicitat să prezinte acte care ar confirma legalitatea activității sale, proprietarul nu a putut să o facă. Totodată, din informațiile deținute de Centru, se știe că motorina era cumpărată din regiunea transnistreană și era introdusă în Moldova în mod fraudulos, prin eludarea posturilor vamale interne.

Pe acest caz a fost întocmit un proces-verbal cu privire la comiterea a două contravenții administrative, care prevăd aplicarea unor amenzi în mărime: 1) de la 2000 la 3000 lei și 2) de la 200 la 2000 lei.

Cele două tone de motorină au fost sechestrate și urmează a fi confiscate.

Sursa: UNIMEDIA


2 Comments:

Anonim said...

I've been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.Save the Date
Also visit my web-site videography

Anonim said...

I lіkе the valuable info you supply οn your
artіcles. I will boοkmark уouг weblog anԁ
test οnсe morе right hеre rеgularly.

I'm somewhat certain I will learn a lot of new stuff proper right here! Good luck for the next!http://bethel.patch.com/events/the-clone-wars-season-5-episode-9-a-necessary-bond-watch-it-for-free-online-stream
My blog post The Clone Wars Season 5 Episode 9