(video) Riscă patru ani de închisoare pentru furt de fier vechi

vineri, 1 iulie 2011

(video) Riscă patru ani de închisoare pentru furt de fier vechi
Foto: MAI

Cinci tineri originari din raionul Vulcăneşti, cu vârsta cuprinsă între de 19-37 de ani, au fost reținuți în flagrant în timp ce în timp ce transportau mai multe componente metalice. Aceștia au acționat în echipă, fiind susprinși de oamenii legii după ce au sustras fierul uzat din vagoanele marfare ale unui tren.


Zilele trecute, în urma unei informaţii operative, oamenii legii au reţinut un automobil care transporta aproximativ 1000 kg de fier uzat. Unul din suspecți activa în calitate de mecanic al cercului de întoarcere a locomotivelor. Potrivit investigațiilor operative efectuate de forțele de ordine, s-a stabilit că, fierul uzat a fost sustras de la trei vagoane marfare cu destinaţia Etulia-Reni, în timpul mersului trenului, aproximativ la km 262. Suma obiectelor fieroase sustrase constituie cifra de aproximativ 4 500 lei.

Actualmente, cazul este cercetat de ofițerii DPT MAI în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor și persoanelor implicate. De asemenea, în aceast caz a fost iniţiată o cauză penală - Furt, infracțiune care se pedepseşte cu amendă în valoare de la 6 000 la 20 000 lei sau cu închisoare de până la 4 ani.



Sursa: UNIMEDIA


1 Comment:

Anonim said...

Hey, Ι think уοur wеbsіte mіght be having bгowѕer compаtibіlity issueѕ.
When I lοоk at yοur blоg in Iе, it
loοκs fine but when opеning іn ӏnternet Eхploreг,
іt has some oѵeгlapping. I just wanted to give уou a quicκ heаds
up! Οthеr then that, wonderful blog!http://hgcinеma.

co.nr/
Also visit my web page :: Pinoy Videographer