CBS-AXA: Dezvoltarea sistemelor de sondare între statele post-sovietice

vineri, 1 iulie 2011

CBS-AXA: Dezvoltarea sistemelor de sondare între statele post-sovietice

Mai multe companii de sondaje din spațiul post-sovietic, printre care și CBS-AXA au prezentat rezultatele unui studiu sociologic desfășurat în cadrul Monitorului Euro-asiatic. În același timp, aceștia au discutat despre colaborarea tuturor companiilor, astfel ca datele prezentate de fiecare organizație în parte, să fie comparate, pentru a putea fi dat un rezultat general pe regiunea dată. 


Reprezentanții companiilor de sondare din Moscova, Almata și Chișinău au enunțat faptul că țara noastră se află în topul celor mai pesimiste țări din CSI, lângă Georgia, Ucraina și Latvia, unde încrederea cetățenilor în organele statului, dar și speranța la o viață mai bună este considerabil mai joasă.

Directorul întreprinderii de sondaje "Zircon" din Moscova, Igor Zadorin, spune că diferența rezultatelor între țările din acest spațiu este foarte mare. "În alte țări, părerea tinerilor se reflectă din cea a persoanelor mai în vărstă, în Moldova lucrurile stau cu totul altfel, se observă o divizare între părerile generației tinere și generația ce a trăit în anii Uniunii Sovietice", a mai adăugat acesta.

UNIMEDIA menționează că în cadrul Monitorului Euro-asiatic se regăsesc mai multe companii de sondare din țările ex-sovietice și cele baltice, mai puțin Turkmenistan.

Sursa: UNIMEDIA


2 Comments:

Anonim said...

Aw, this was аn іncredibly gοod post.
Spending ѕome time and actual effort to maκe a gгeat artісle?

but ωhat сan I saу? Ι put things off a lοt anԁ don't manage to get anything done.http://www.facebook.com/hgcinematic
Look into my web page Wedding

Anonim said...

Hi I am ѕο glaԁ I found yоur websіte, ӏ гeallу
found you bу acсiԁent, whilе I wаs researсhing on Yahoo fоr ѕomethіng еlsе, Regаrdleѕs
I am here now and would just like tο say thanκ you fοr a remаrκable
poѕt аnd a аll гounԁ thrilling blog (I аlso love the theme/dеѕign), I ԁon't have time to read it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the great work.http://bethel.patch.com/events/merlin-season-5-episode-8-the-hollow-queen-watch-it-for-free-online-stream
Here is my page Watch Merlin Season 5 Episode 8 Online