Căsătoria Prinţului Albert cu Charlene Wittstock, mai ceva ca nunta lui William şi Kate

marți, 28 iunie 2011

Căsătoria Prinţului Albert cu Charlene Wittstock, mai ceva ca nunta lui William şi Kate
Foto: AP

Monaco va fi wekend-ul acesta gazda unuia dintre cele mai mari evenimente ale anului. Pe 1 şi 2 iulie, Albert de Monaco, prinţul micului ţinut de pe coasta de Azur, şi înotătoarea sud-africană Charlene Wittstock se vor cununa civil şi religios. Se zvoneşte că evenimentul va întrece în lux, pregătiri, invitaţi şi ţinute căsătoria feţelor regale din Marea Britanie.


Lux şi extravaganţă. Acestea sunt cuvintele cheie pentru a doua cea ma aşteptată căsătorie a anului, dintre Albert de Monaco şi fosta campioană de nataţie Cahterine Wittstock. Principatul va deveni locul de întâlnire şi socializare al celor mai cunoscuţi milionari, designeri, actori sau personalităţi ale lumii politice, care vor etala ţinute şi bijuterii de miliarde de dolari, relatează Daily Mail.


Invitaţii se pare că au început să sosească încă de pe acum şi îşi ancorează deja iahturile în port, iar persoanele care vor să aterizeze pe aeroportul din Nisa, pot face acest lucru doar dacă arată invitaţia pentru marele eveniment, mai scrie cotidianul britanic.

Pentru cununia civilă, de pe 1 iulie, şi cea relegioasă, de pe 2 iulie, Charlene va purta cel puţin patru ţinute de designer. Pentru moment jurnaliştii au reuşit să afle că rochia de mireasă a viitoarei prinţese poartă semnătura lui Giorgio Armani. 

0 Comments: