10% din populația globului are cont pe Facebook

luni, 27 iunie 2011

10% din populația globului are cont pe Facebook
Foto: hit.ro

Reteaua de socializare Facebook a reusit sa tina prima pagina a ziarelor in acest week-end. Primul subiect de interes a fost faptul ca fratii Cameron si Tyler Winklevoss au renuntat miercuri la solicitarea de a amana acordul financiar cu Mark Zuckerberg, in valoare de 65 de milioane de dolari.Prin acest document, celor doi li se recunoaste rolul avut in crearea celei mai mari retele sociale din lume, informeaza Digital Trends.


Tot in acest week-end, Facebook a depasit pragul de 750 de milioane de utilizatori. Iar daca facem un calcul simplu si luam in considerare faptul ca populatia globului este de aproximativ sapte miliarde de oameni, rezulta ca peste 10% din locuitorii planetei sunt utilizatori Facebook.


Cifrele nu au fost inca confirmate oficial, ci au fost lansate de “o sursa apropiata companiei”. Facebook nu a mai lansat un update oficial al numarului de utilizatori din vara anului trecut, cand a fost atins pragul de 500 de milioane de utilizatori.

Cel mai probabil, urmatoarea confirmare oficiala din partea companiei va veni odata cu inregistrarea contului cu numarul 1 miliard.


Sursa: hit.ro


3 Comments:

Anonim said...

I wіll immеdiately sеize yоuг гss
feed аs I сan't to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me understand so that I could subscribe. Thanks.Wedding
Look at my blog post : Same Day Edit

Anonim said...

ӏ dо not even know the wаy I finіshed up hеrе, but I thought this publіsh was
good. I ԁon't recognise who you are however certainly you are going to a famous blogger in case you aren't already.
Сheеrs!Watch The Clone Wars Season 5 Episode 9
Take a look at my site :: Watch The Clone Wars Season 5 Episode 9 Online

Anonim said...

Thank you for the good writеup. It in truth usеd to bе
a lеisurе account it. Glаncе complіcatеԁ to
far adԁed agreeablе fгom you! Вy the waу,
how can we keеρ up a сorrеsponԁencе?

http://bethel.рatсh.com/evеnts/the-ultіmаte-fіghter-season-16-epіsode-11-fight-the-perfect-fight-watch-it-for-free-online-stream
Also visit my web-site ... watch the ultimate Fighter season 16 episode 11