10 alimente care-ţi cresc pofta de sex

joi, 30 iunie 2011

10 alimente care-ţi cresc pofta de sex

Studiile arată că există anumite alimente care au capacitatea de a stimula pofta de sex, mărind fluxul sanguin din zona genitală. Iată care sunt cele mai puternice alimente care au rolul de a mări cheful de sex.


1. Vanilia

Există studii care atestă faptul că vanilia creşte fluxul sanguin din zona genitală.

2. Ghimbirul

Este recunoscut pentru efectul său de a stimula circulaţia sanguină în zona genitală. Efectul este potenţat şi de conţinutul bogat în nutrienţi care au rolul de a creşte libidoul: vitamina C, zinc şi magneziu.



3. Ciocolata

Există numeroase studii care au arătat că o substanţă din conţinutul ciocolatei are efect stimulant asupra organismului şi, implicit, poate să mărească pofta de sex. Aceasta, în special varianta neagră cu un conţinut ridicat de cacao are o strânsă legătură cu creşterea libidoului, atât în cazul femeilor, cât şi al bărbaţilor.



4. Avocado

Datorită texturii cremoase, se pare că avocado poate să stimuleze apetitul sexual. Acelaşi lucru se spune şi despre mierea de albine care pe lângă textura cremoasă este şi lipicioasă. De asemenea, avocado este bogat în potasiu şi vitamina B6 care sunt responsabile cu creşterea libidoului.



5. Căpşunile

Cercetările arată că atât căpşunile, căt şi zmeura pot să stimuleze apetitul sexual şi romantismul doar prin simpla lor aromă pe care o răspândesc.



6. Ardeiul iute

S-a demonstrat că alimentele picante produc o reacţie similară cu cea care se declanşează în timpul actului sexual.



7. Vinul

Este recunoscut pentru efectul afrodisiac. În cantităţi moderate, vinul poate "ajuta", dar o cantitate mai mare este chiar contraindicată, pentru că îţi dă o stare de somnolenţă.



8. Stridiile

Forma şi textura lor este cea care poate să stimuleze apetitul sexual al bărbaţilor din cauza asemănării cu organele sexuale feminine. De aceea, stridiile sunt considerate unele dintre cele mai erotice alimente.



9. Bananele

Responsabilă cu creşterea libidoului masculin este bromelina, o enzimă care se găseşte în banane. Dacă mai adăugăm şi asemănările cu organul sexual masculin este de înţeles de ce bananele sunt asociate cu actul sexual.



10. Migdalele

Sunt considerate simbol al fertilităţii, iar aroma lor este foarte excitantă pentru femei, după cum arată cercetările făcute până în prezent.



Sursa: eva.ro


2 Comments:

Anonim said...

I love whаt уou guys are usuаlly up too.
Thiѕ kіnd οf clever work and exposure!
Keep up the amazing works guys I've incorporated you guys to blogroll.Debut
Look into my blog : videography

Anonim said...

Pretty sectіon οf cοntent. I just stumbled upon
your blog and in accession capital to аsѕert that I get actually еnjoyеd account your blοg poѕtѕ.
Any wаy I will be subscribing tо your feeds аnd even Ι achievement you accesѕ consistently rapidly.
http://bethel.patch.com/events/merlin-season-5-episoԁe-8-the-holloω-queen-watсh-it-for-frеe-online-stream
Look into my website ; watch merlin season 5 episode 8 the hollow Queen online free stream