Vrei să fii mai deştept? S-a inventat guma de mestecat care care îţi propulsează IQ-ul

vineri, 1 iulie 2011

Vrei să fii mai deştept? S-a inventat guma de mestecat care care îţi propulsează IQ-ul

Mestecatul gumei nu este întotdeauna o activitate foarte agreată în public, însă de acum poţi avea o scuză pentru acest obicei: „Vreau să fiu mai deştept!”. Oricât de surprinzătoare ar putea părea această afirmaţie, există de acum o gumă de mestecat, care pretinde că te face mai deştept. Sau mai frumos. Sau îţi dă energie. Totul mulţumită unui producător de gumă de mestecat din Suedia, care a lansat produsul-minune menit să îţi întărească părul şi unghiile, să îţi îmbunătăţească aspectul pielii şi starea generală de sănătate, deoarece conţine un complex de multivitamine, printre care A, B1, B6, B12, C şi betacaroten.


„Agil, frumos sau deştept – mestecă guma care ţi se potriveşte!” îmbie tentant mesajul de oe oachetul de gumă, însă există un număr de nutriţionişti şi consumatori care şi-au manifestat nemulţumirea în privinţa acestui produs, susţinând că toată această campanie nu este altceva decât o strategie de marketing care va dăuna sănătăţii consumatorilor.

 „Nu îmi place că acest produs insinuează că doar prin mestecatul gumei vei fi frumos şi sănătos. Este mult mai important să ai o dietă echilibrată cu nutrienţi esenţiali proveniţi din mâncare”, a declarat specialistul nutriţionist Helen Money, citată de Daily Mail. Reprezentanţii companiei localizată la Stockholm spun, însă, că produsul a fost aprobat de Autoritatea Europeană de Siguranţă a Consumului Alimentelor. „Nu spunem că o să arăţi mai bine, ci o să îţi menţii o stare de sănătate”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Sursa: jurnalul.ro


2 Comments:

Anonim said...

Hello, the whole thing is going nicely here and ofcourѕe eѵеry onе is ѕhаring faсts, that's actually fine, keep up writing.http://hgcinema.co.nr/
Also visit my blog post : Pinoy Videographer

Anonim said...

There is definatelу a lοt tο knоw abοut this topіc.
ӏ lіke all of the рοints you haνe made.

http://wwω.gather.com/ѵiewАrticle.
action?artіcleId=281474981789686
My blog : Watch Merlin Season 5 Episode 9