Show must go on! Lupu îl apostrofează din nou pe Filat, Volnițchi reacționează

marți, 28 iunie 2011

Show must go on! Lupu îl apostrofează din nou pe Filat, Volnițchi reacționează
Colaj: UNIMEDIA

Scandalul dintre PLDM și PD este departe de a se fi terminat. Cel puțin așa reiese din declarațiile liderilor celor două formațiuni. Azi, Marian Lupu l-a apostrofat iar pe președintele PLDM.

Acesta a declarat că Vlad Filat a plecat din țară la odihnă pentru a sabota semnarea documentului de creare a AIE la nivel local. "Cineva nu prea este interesat în semnarea acestui acord. PD a elaborat propriul proiect în acest sens. Ce se întâmplă - în cadrul ședințelor Consiliilor raionale, neavând instrucțiuni, se vor forma strucuturile de conducere fără niciun fel de acord politic. Ori e mișcare haotică, ori intenționată. Calific această lipsă a președintelui PLDM drept o tentativă de sabotare pentru semnarea acordului de formare a AIE la nivel local", a declarat Marian Lupu, citat de PublikaTV.  


De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al premierului, Igor Volnițchi, a declarat în replică că președintele interimar manipulează opinia publică și că anume Vlad Filat a fost cel care a lansat ideea de formare a alianțelor la nivel local.

Precizăm că serviciul de presă al Guvernului a anunțat azi că prim-ministrul Vlad Filat este plecat într-un concediu cu familia timp de 4 zile.

Amintim că azi, purtătorul de cuvânt al premierului, Igor Volnițchi și Adrian Candu, deputat PD, s-au duelat cu declarații prin intermediul mass-media.

UNIMEDIA amintește că divergențele dintre liberal-democrați și tabăra democrată s-au acutizat în ultima perioadă, mai ales după ce Vlad Filat l-a numit pe Vlad Plahotniuc "păpușar", iar ultimul l-a catalogat pe premier "regele contrabandei".

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: