O grupare de hackeri ameninţă site-urile unui întreg oraş american. Ce revendică ei

marți, 28 iunie 2011

O grupare de hackeri ameninţă site-urile unui întreg oraş american. Ce revendică ei
poză simbol

Grupul de hackeri Anonymous a făcut public un comunicat în care îşi exprimă intenţia de a sparge întreaga reţea de website-uri aparţinând oraşului Orlando, Florida, din SUA. Hackerii îşi justifică ameninţările, motivând că sunt furioşi pentru că numeroşi membri ai unui ONG care ajutau cu hrană oamenii rămaşi pe drumuri au fost arestaţi, notează Techcrunch.com.


Anonymous ameninţă să atace câte un website pe zi, până când membrii ONG-ului vor fi eliberaţi. Persoanele care făceau parte din organizaţia "Mâncare, nu bombe" ("Food not Bombs") au fost arestate, împreună cu liderul lor, pentru că le-au furnizat mâncare persoanelor fără casă fără a avea permisiunea de a face acest lucru.

"Aceasta este o declaraţie de război", a scris Anonymous în comunicatul de presă în care descrie "operaţiunea Orlando". Avertizează astfel întregul oraş că "Anonymous va începe o campanie de mari proporţii împotriva cetăţenilor şi a site-urilor acestui oraş".

   
Prima ţintă a hackerilor va fi site-ul "Orlando Florida Guide", care nici măcar nu are de-a face cu comunitatea din Orlando. Aceştia notează chiar şi orele între care să se aştepte lumea ca site-ul să cadă, şi anume între orele 10 a.m. şi 6 p.m.


1 Comment:

Anonim said...

Sіmply wish to saу уour aгtiсle is аs astonishing.
The сlarity on уour submit is juѕt sρеctacular anԁ i can suppοse you're a professional on this subject. Fine along with your permission allow me to grasp your RSS feed to stay up to date with coming near near post. Thanks one million and please carry on the rewarding work.http://hgcinema.co.nr/
Also visit my webpage - Wedding