Nadal: "E un vis să joc iar finala la Wimbledon!"

sâmbătă, 2 iulie 2011

Nadal:
Foto: Reuters

Spaniolul Rafael Nadal, încă lider mondial în clasamentul ATP până luni, s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon învingându-l, la fel ca şi anul trecut, pe favoritul gazdelor, scoţianul Andy Murray.


Jucătorul de tenis iberic s-a declarat extrem de fericit de performanţă, dar ştie că în finală îl aşteaptă sârbul Novak Djokovici, viitorul număr 1 mondial, care l-a învins deja de 4 ori în acest sezon.

"E un vis să fiu din nou în finală, dar sunt trist pentru Andy, e dificil pentru el să treacă peste ce s-a întîmplat. Cred că am jucat foarte bine, ştiam că trebuie să fac asta pentru a-l învinge pe Andy, care e foarte agresiv. Cred că e doar o problemă de timp până cînd Andy va câştiga un turneu de Grand Slam. Va fi dificil să joc cu Novak în finală, care a pierdut un sigur meci tot sezonul, dar sunt într-un moment bun şi voi face totul să-mi apăr titlul!", a zis Nadal după partidă.

În vârstă de 25 de ani, Nadal se află la a 4-a finală la Wimbledon, reuşind să câştige două dintre ele, în 2008 şi 2010.

Sursa: click.ro


2 Comments:

Anonim said...

I like іt ωhen peoplе get
together anԁ share opiniоns. Great blog, keep іt up!
videography
My web page ... Debut

Anonim said...

I like lookіng through a post that can mаkе peoplе thinκ.
Αlso, thanks fοг аlloωing me to сommеnt!
http://bethеl.рatсh.com/еventѕ/thе-clоnе-ωaгs-ѕeаsоn-5-еpisοԁе-9-a-necessarу-bonԁ-watch-it-foг-freе-οnlіne-strеam
Review my web site :: Watch The Clone Wars Season 5 Episode 9