FISCUL: Amenzi usturătoare pentru timbre de acciz falsificate

vineri, 1 iulie 2011

FISCUL: Amenzi usturătoare pentru timbre de acciz falsificate
poză simbol

În urma verificărilor realizate săptămâna trecută, funcţionarii Serviciului Fiscal de Stat şi colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne au identificat băuturi alcoolice comercializate cu timbre de acciz falsificate. Vezi ce riscă agenţii economici.


În perioada 20-24 iunie 2011 au fost efectuate 11 controale fiscale la centre comerciale şi distribuitori de băuturi alcoolice din mun. Chişinău, fiind stabilit în 7 cazuri dintre acestea că băuturile alcoolice era comercializate cu „Timbru de acciz. Marca comercială de stat”, cu semne vădite de falsificare. 


Ca rezultat, au fost ridicate de către colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne 352 sticle de băuturi alcoolice, urmând a fi supuse de către organele abilitate expertizei tehnico-ştiinţifice a „Timbrelor de acciz. Marca comercială de stat” aplicate pe acestea.

În cazul în care se va constata faptul falsificării acestora, agenţii economici riscă o amendă în mărimea valorii de piaţă a mărfii aflate în stoc, dar nu mai puţin de 7000 lei pentru fiecare caz. În acest sens comunicăm că un caz de încălcare a legislaţiei constituie încălcarea stabilită în cadrul unui control fiscal efectuat.

Sursa: UNIMEDIA


1 Comment:

Anonim said...

Fantastic blog! Do you have any tірs аnԁ hіnts for aspіring writers?

I'm planning to start my own blog soon but I'm a little lost
on everythіng. Would you propose starting ωith
a free platform like Wοrdρress oг go for а paid οptіon?
There aгe so manу choices out thеre that I'm totally confused .. Any suggestions? Thank you!videography
My web page - Pinoy Videographer