Renumărarea voturilor pentru CMC: PCRM are majoritatea

joi, 30 iunie 2011

Renumărarea voturilor pentru CMC: PCRM are majoritatea
Colaj: UNIMEDIA

După prelucrarea electronică 100% a datelor din procesele verbale de renumărare a voturilor la alegerile consilierilor în Consiliul Municipal Chişinău situaţia de distribuţie a mandatelor de consilieri municipali a rămas neschimbată. 

Despre aceasta informează Comisia Electorală Centrală printr-un comunicat remis presei după ora 20.00. Potrivit sursei, PCRM acumulează majoritatea cu 26 mandate, PL - 17 mandate, PLDM - 7 mandate, PD - 1 mandat. Astfel, raportul de forțe în Consiliul Municipal nu se va schimba. 


UNIMEDIA amintește că Partidul Liberal a depus o cerere de renumărare a voturilor pentru CMC după scrutinul din 5 iunie. După mai multe dispune în instanță, Curtea Supremă de Justiție a decis ieri, 29 iunie, că cererea Partidului Liberal de solicitare a renumărării voturilor pentru Consiliul Municipal Chișinău este întemeiată. Completul de judecători a respins recursul PCRM împotriva deciziei Curții de Apel, în care se cerea stoparea renumărării voturilor.




Sursa: UNIMEDIA


2 Comments:

Anonim said...

What a materіal of un-аmbiguity аnd presеrveness of valuable famіliaгity
on the topic of unprеdiсted emotionѕ.
http://www.facebοok.com/hgcinematic
Have a look at my web site ; Debut

Anonim said...

I'm not sure why but this website is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll check back lаter
anԁ see if the prоblem still еxiѕts.
http://bethel.patch.com/events/thе-ultimate-fighter-ѕeaѕon-16-epiѕoԁe-11-fight-the-perfeсt-fight-wаtch-it-for-free-online-strеam
Stop by my blog post ; Watch The Ultimate Fighter Season 16 Episode 11 Online