Un șofer moldovean și-a mâncat permisul fals în fața polițistului

vineri, 1 iulie 2011

Un șofer moldovean și-a mâncat permisul fals în fața polițistului
Poză simbol
Foto: pr.gov.md

Un şofer de microbuz pe ruta Slobozia – Chişinău, a demonstrat un comportament neadecvat în timpul verificării actelor. Acesta și-a mâncat permisul fals chiar în fața inspectorului, transmite serviciul de presă al Poliției Rutiere


Șoferul a prezentat actele printre care figura un permis de conducere provizoriu de categoria D, deţinerea căreia este obligatorie pentru şoferii antrenaţi în transportarea de pasageri. Autenticitatea permisului a trezit suspecţii poliţiei deoarece şoferul nu a împlinit vîrsta de 24 de ani, necesară pentru deţinerea categoriei D.

Tânărul a găsit o modalitate ingenioasă de a nimici dovada infracţiunii… mîncînd permisul de conducere provizoriu obţinut în mod fraudulos în regiunea transnistreană. În cadrul interogărilor şoferul nu recunoaşte acest fapt şi refuză să denunţe persoanele ce au contribuit la falsificarea actului.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că șoferul în vîrstă de 22 de ani anterior a mai avut înregistrate încălcări la capitolul „transport ilicit de pasageri”.  Microbuzul de rută aparţine unei întreprinderii individuale de transport, administrația căreia va fi nevoită să răspundă în fața legii pentru admiterea încălcărilor, care pun în pericol viața pasagerilor.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: