Program de Burse Europene JTI pentru Jurnaliști

luni, 27 iunie 2011

Program de Burse Europene JTI pentru Jurnaliști
Foto: webcultura.ro

A fost lansat un nou program de Burse Europene JTI pentru Jurnaliști. Programul încurajează și facilitează pregătirea profesională, adresându-se jurnaliștilor care doresc să capete expertiză profesională în problematica europeană.


Astfel, în ediția 2011-2012, participanții vor avea posibilitatea să-și aprofundeze înțelegerea tematicilor legate de Uniunea Europeană, cadrul de reglementare, funcționarea instituțiilor, relaționarea între Statele Membre, etc.


Programul dat este compus din 3 etape de pregătire profesională: susținerea unui training specializat în România, o călătorie de studii la Bruxelles și pregătirea profesională în cadrul unor organizații de presă europene prestigioase.

La program sunt așteptați să aplice tineri cu vârsta de până la 35 de ani, cu un stagiu de muncă de minim 3 ani, și cu abilități de comunicare în limba engleză sau chiar franceză.

Pentru mai multe detalii referitoare la proiect puteți accesa site-ul www.euromonitor.ro

Programul de Burse Europene JTI pentru Jurnaliști a fost lansat în 2007, fiind ca o continuitate a programului de stagii inițiat de National Forum Foundation/Freedom House în anii `90 cu sprijinul Guvernului Statelor Unite, ulterior, din 2000 cu finanțarea JTI. Obiectivul primordial a fost dezvoltarea cunoștințelor și abilităților tinerilor jurnaliști.

Sursa: UNIMEDIA


3 Comments:

Anonim said...

I'm gone to tell my little brother, that he should also pay a visit this webpage on regular basis to get updated from most up-to-date gossip.http://hgcinema.co.nr/
Feel free to visit my blog post Debut

Anonim said...

Gooԁ ԁаy! Τhis iѕ my fіrѕt comment here
so I just wаnted to giѵе a quісk shοut out anԁ tеll yοu I gеnuinelу еnjοy rеаԁing
your posts. Can yοu гecommend any other blоgѕ/wеbsіtes/fοrums that
go ovег thе sаme ѕubjects?
Thanκs foг уour tіme!
The Clone Wars Season 5 Episode 9 Free Stream
Feel free to surf my blog post - Watch The Clone Wars Season 5 Episode 9

Anonim said...

It's going to be finish of mine day, however before finish I am reading this enormous article to increase my know-how.Merlin Season 5 Episode 8
Feel free to visit my web blog - Merlin Season 5 Episode 8 Free Stream