Pleacă de la Filat la Godea. PLDM: Ei demult nu sunt membri de partid

sâmbătă, 2 iulie 2011

Pleacă de la Filat la Godea. PLDM: Ei demult nu sunt membri de partid
Foto: blogosfera.md

Câteva persoane membre ale organizații teritoriale PLDM din Grătiești, dar și a sectoarelor Botanica și Ciocana ale Capitalei, și-au manifestat astăzi intenția de a adera la mișcarea politică - Platforma Alternativă Democratică. Motivul invocat, de cei care au decis să părăsească rândurile liberal-democraților, este că au fost ignorați de către conducerea partidului după alegeri. Deocamdată, nu se cunoaște cifra exactă a celor care au decis să plece din PLDM, dat fiind faptul că cererile încă nu au fost semnate.


De cealaltă parte, reprezentanții PLDM declară că cei care au anunțat că doresc să adere la PAD nu sunt demult membri de partid, majoritatea dintre care au părăsit rândurile formațiunii chiar înainte de alegeri.

„În timpul campaniei electorale noi am muncit pentru promovarea PLDM, dar la alegeri am găsit pe listă oameni pe care nu-i cunoșteam, dar care ne batjocoreau”, a declarat Ion Filimon, fost activist PLDM de la Grătiești. Acesta a susținut că numărul celora care s-au decis să părăsească formațiunea condusă de Filat este mult mai mare. „Unii nu au venit din frică să nu fie sancționați, dar practic toată echipa, adică vreo 70-80 de oameni aderă la PAD”, a afirmat Filimon.

UNIMEDIA precizează că deși evenimentul a fost organizat la sediul politicianului Mihai Godea, acesta a lipsit.

Sursa: UNIMEDIA


1 Comment:

Anonim said...

Εxcellеnt post. I usеd tο be checkіng сοntinuously this weblоg
and I'm inspired! Extremely useful info specifically the remaining phase :) I deal with such information a lot. I used to be seeking this certain information for a very long time. Thanks and best of luck. pinoy Videographer
Here is my web site Music Video