(video) Rooney a salvat Manchester United ieri seara

duminică, 3 aprilie 2011

(video) Rooney a salvat Manchester United ieri seara
Foto: gsp.ro

Atacantul naţionalei Angliei a marcat de trei ori în numai 14 minute în meciul cîştigat de "diavoli" în deplasarea de la West Ham.


Elevii lui Sir Alex Ferguson au reuşit o repriză secundă de excepţie în meciul cu West Ham, după ce gazdele marcaseră de două ori din penalty în prima parte a meciului. Mark Noble a transformat cele două lovituri de pedeapsă, iar United a fost aproape să încheie prima repriză cu un om mai puţin, Nemanja Vidici scăpînd de o eliminare la un fault grosolan asupra lui Dembe Ba, scrie gsp.ro.

Rooney a dat semnalul revenirii în partea a doua a meciului. Jucătorul de 25 de ani a redus din diferenţă în minutul 65, cînd a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului şi tot el a adus egalarea, opt minute mai tîrziu, marcînd din interiorul suprafeţei de pedeapsă. "Shrek" a adus-o pe United în avantaj în minutul 79, cînd a transformat cu siguranţă un penalty îndelung contestat de gazde.

După nici cinci minute, noua vedetă a "diavolilor roşii", mexicanul Chicharito Hernandez, a stabilit scorul final, 4-2, înscriind din apropiere la o centrare a lui Giggs.

Victoria o menţine pe United pe primul loc în Premier League, cu un avans de 7 puncte faţă de urmăritoarea Arsenal, dar londonezii au un meci mai puţin disputat, restanţa cu Tottenham.

Tot ieri, s-au disputat menciurile dintre Chelsea și Stoke C., încheiat la egalitate, 1:1. West Bromwich a reușit victoria în fața Liverpool cu 2:1. Elevii lui Arsene Wenger au terminat la egalitate meciul ci Blackburn. Scor final: Arsenal 0 : 0 Blackburn R.











Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: