Windows 8 e pe drum

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Windows 8 e pe drum
Foto: nextv1s10n.blogspot.com

În timp ce majoritatea utilizatorilor nici ăacar nu au adoptat Windows 7 pentru computerele lor, Microsoft se pregăteşte să lanseze o nouă versiune a vestitului său sistem de operare, care se va numi după toate probabilităţile Windows 8.


Se pare că firmele producătoare de PC-uri tocmai au pus mâna pe ultima versiune de Windows 8 şi o testează de zor. Mai mulţi analişti au raportat faptul că producătorii de echipamente au primit un o versiune de test ”beta timpurie” a noului sistem de operare, după ce au testat versiunea ”alpha” mult mai rudimentară, pe la începutul anului.


Microsoft a refuzat să facă orice comentariu în legatura cu Windows 8, dar compania şi-a făcut un obicei în a lansa sisteme de operare prin intermediul unor faze de testare multimple. Compania se grăbeşte să lanseze noul produs, care va opera pe baza unei tehnologii folosite mai ales de către smartphone-uri şi tablete (ARM microchip arhitecture). Windows 8 va avea o grafică îmbunătăţită, suport 3-D, recunoştere facială, şi acces la Windows app store.


Noul Windows 8 va permite lansarea produselor companiei pentru tablete, în conditiile în care Microsoft este deja în urma Apple şi Google cu două generaţii de produse, potrivit cnnmoney. Prin lansarea Windows 8, se spara ca utilizatorii de XP vor fi in sfarsit convinsi să îşi updateze sistemele de operare. Microsoft este neobişnuit de selectivă în privinţa informaţiilor despre Windows 8. Compania a mai făcut publice în trecut versiuni beta ale aplicaţiilor sale, dar acum munceşte pe ascuns. Unii experţi consideră că Microsoft nu vrea să împedice expansiunea Windows 7 în nici un fel, mai ales că această versiune a fost inaugurată de doar 17 luni. 

0 Comments: