SUA: Un moldovean arestat pentru posesie de cocaină

vineri, 8 aprilie 2011

SUA: Un moldovean arestat pentru posesie de cocaină
Andrian Arapu

Un bărbat şi o femeie din Europa de Est ar putea fi condamnați la închisoare pentru posesie şi distribuţie de cocaină, dar și pentru deținere de armă de foc, scrie aspendailynews.com.


Andrian Arapu, în vârstă de 25 de ani, din Republica Moldova şi Elena Inozemțeva, în vârstă de 24 de ani, din Rusia, au fost acuzați pentru posesie de cocaină, cu intenţia de a o distribui.

Faptul că în apartamentul lui Arapu a fost găsit un pistol, infracțiunea se consideră mai gravă, iar sentinţa de condamnare la închisoare ar putea fi mai severă. Dacă cei doi suspecți vor fi găsiţi vinovaţi, aceștia ar putea primi între 8 şi 48 ani de închisoare pentru trafic de droguri şi între doi și şase ani pentru deținere de droguri.

Potrivit procurorului adjunct, Arnold Mordkin, dacă Arapu şi Inozemțeva vor fi condamnați aceștea vor ispăşi pedeapsa înainte de a fi extrădați în țara de origine.

În Statele Unite, Arapu, lucra bucătar la Domino's Pizza și nu a dorit să facă careva declarații. În timpul ședinței atât Inozemțeva cât şi Arapu au beneficiat de serviciile unui traducător în limba rusă.

Arestările au urmat după ce un informator a anunțat poliția. Organele de drept au găsit la domiciliu circa 40 grame de cocaină, jumătate de gram de marijuana și sub o canapea un pistol încărcat de calibru 38.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la aspendailynews.com


0 Comments: