HP lansează campania de marketing global Everybody On

vineri, 8 aprilie 2011

HP lansează campania de marketing global Everybody On

HP a prezentat recent campania globală de marketing Everybody On, dedicată modului în care oamenii din întreaga lume îşi realizează visele lor personale şi profesionale cu ajutorul tehnologiilor HP. 


Campania va fi parte dintr-un program de marketing global ce va include publicitate în presa scrisă, la TV şi în reţelele sociale. Campania a fost creat de HP Personal Systems şi se bazează pe o campanie de marketing de succes The Computer is Personal Again.

Campania Everybody On, în care se va arata o gamă largă de soluţii - de la PC-uri la dispozitive mobile şi imprimante, va începe cu un spot de 60 de secunde, în care ca acompaniament muzical a fost ales un cântec de cult de Lou Reed Walk on the Wild Side.

Un element cheie al campaniei va fi o pagină web Everybody On, pe care va fi postat mai mult conţinut digital diferit, inclusiv interviuri cu privire la utilizarea tehnologiei HP şi implementarea ideilor lor. Aici utilizatorii pot comunica cu diferite persoane şi oameni de afaceri din toata lumea care sunt pasionati de munca lor.

Primul spot, care redă modul în care tehnologia HP poate ajuta la realizarea viselor tale va fi prezentat în timpul difuzării ceremoniei anuale de premii Grammy pe 13 februarie. eroina principală a câştigat de 13 ori "Grammy" Alicia Keys, care va vorbi despre pasiunea sa pentru muzică şi cât de important ca publicul sa audă cântecele ei exact cum ea le-a înregistrat.

În acest video veţi vedea de asemenea, un laptop HP, echipat cu tehnologia exclusivă Beats Audio, creat în colaborare cu muzicianul si producatorul Dr. Dre şi preşedinte al grupului Interscope Geffen A & M Records şi co-fondatorul brandului Beats Yovinom Jimmy, pentru a recrea calitatea sunetului din studiou pe un computer.

În calitate de sponsor oficial al "Grammy" HP va sprijini, de asemenea, şi o serie de evenimente majore ale săptămânii "Grammy". campania globala de marketing a fost dezvoltată în colaborare cu agenţiile: Creature, Designkitchen, Edelman, Goodby Silverstein & Partners, McCann Erickson, Omnicom Media Group şi Publicis.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: