Volumul mărfurilor transportate prin intermediul Portului Giurgiuleşti este în continuă creștere

vineri, 8 aprilie 2011

Volumul mărfurilor transportate prin intermediul Portului Giurgiuleşti este în continuă creștere
Foto: infopress.md

Volumul mărfurilor transportate prin intermediul Portului Internaţional Liber Giurgiuleştia crescut în primul trimestru cu 32% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului 2010, aflându-se în continuă creștere, anunță serviciul de presă al companiei care operează cu Portul Internațional din Giurgiulești.


Potrivit datelor din primul trimestru al anului 2011, se demonstrează că volumul total al transăportărilor a atins cifra de 82,172 tone în comparaţie cu cantitatea totală de 62,015 tone transportată în anul precedent, ceea ce reprezintă o creştere cu 32.5%. 

„Suntem mulţumiţi de creşterea continuă a volumului de transportări. Odată cu îmbunătăţirea condiţiilor climaterice, avem din nou posibilitatea de a continua lucrările de construcţie a terminalului de containere şi mărfuri generale, care va permite să lucrăm cu diverse tipuri de încărcături, ceea ce va contribui în mod esenţial la sporirea volumului de transportări”, a menţionat Thomas Moser, preşedintele ÎCS „Danube Logistics” SRL, societate care deţine calitatea de investitor general şi operator al Portului Internaţional Liber Giurgiuleşti.

Amintim că volumul total al investiţiilor în Portul Internaţional, pe întreaga perioadă de activitate a acestuia, a constituit 46,6 mln dolari, la situaţia din 1 ianuarie 2011, dintre care în anul 2010 au fost investite cca 7,2 mln dolari.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: