Mișin: Comuniștii le provoacă liderilor AIE tremurici în toate zonele corpului

joi, 7 aprilie 2011

 Mișin: Comuniștii le provoacă liderilor AIE tremurici în toate zonele corpului
Foto: UNIMEDIA

Deputatul comunist, Vadim Mișin, știe ce îi ține uniți pe liderii AIE. Potrivit lui, există trei factori, care nu lasă componentele Alianței să se dezbine.


„Primul factor este anticomunismul - ei trei sunt ca niște frați gemeni. Se mai ceartă între ei, dar așa, din dragoste. În rest, li se începe tremuriciul în toate zonele corpului, când numai aud cuvântul „comunist”, a declarat Mișin ieri, în cadrul unei emisiuni la postul NIT.

Un alt factor, în opinia deputatului comunist este influența structurilor europene, care îi mustră de fiecrare dată când liderii AIE încep „să se alinte”.

„Evenimentele din 7 aprilie constituie al treilea factor. Informațiile pe care le cunosc ei unul despre altul despre ce au făcut în acele zile, îi țin împreună. Dacă se vor certa, ar putea ieși la iveală”, a conchis deputatul PCRM.

UNIMEDIA menționează că Vadim Mișin este cunoscut prin declarațiile sale deocheate. Recent, acesta i-a numit pe Mihai Ghimpu și Marian Lupu gemeni siamezi, care au concrescut încât nu-i mai poți desprinde.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: